Wijnfestijn 2020

Ook dit jaar doen we een wijnactie en ook dit jaar zijn er een aantal nieuwigheden:

  • Voor het eerst hebben we een alkoholvrije wijn in het assortiment opgenomen.
  • De caré wijnen van van Bodegas anadas zijn vernieuwd en we hebben er nog de rosé aan toegevoegd.

Je kan alles vinden in onze nieuwe wijnfolder.

Daarnaast hebben we dit jaar ook unieke HZ93-wenskaarten, een set van 5 kaarten met 5 enveloppen, getekend door iemand van onze ouders. Ideaal om in deze corona-periode uw wensen op een authentieke wijze over te brengen aan familie, vrienden en kennissen.

Bestellen kan tot woensdag 25 november. Het afhalen kan op zaterdag 12 december zoals vorig jaar in de sporthal van Zemst.  We voorzien ook een afhaalpunt in Steenokkerzeel.

Bestellen kan je hier

Nieuwigheden:

CARE ‘Blanco Sobre Lias’, Bodegas Anadas, Catalunya DO, Espana, 2019

40% Chardonnay en 60% Grenache Blanc.  Heldere lichtgele kleur met groene tinten. In de neus verfrissend en zuiver met intense aroma's van fruit (groene appel, ananas en citrusvruchten). De aanzet is zeer fruitig en verfrissend, gevolgd door een intense afdronk.  Lekker bij slaatjes, koude visgerechten, wit vlees of zo

CARE ‘ Tinto Sobre Lias -Roble’, Bodegas Anadas, Carinena DO, Espana, 2019

50% Garnacha en 50% Syrah, allen afkomstig uit streng geselecteerde eigen wijngaarden.

Deze wijn heeft een intense kleur van zwarte kersen. Een complexe neus met aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de mond is het fruit duidelijk aanwezig met een vleugje vanille.. De smaken zijn perfect in evenwicht, vol en intens. Een lange en soepele afdronk.  Lekker bij pasta, wit en rood vlees, groenten of zo

CARE ; Care Solidarity Rosado

50% Tempranillo en 50% Cabernet Sauvignon.

De neus is fris en elegant met intense fruitaroma’s zoals groene appel, ananas en citrus. In de mond is deze rosé fruitig, verfrissend en mooi in balans.

Een wijn met een verhaal; 10% van de verkoop deze wijn gaat naar een steunprogramma voor vrouwen met borstkanker!!

Heerlijk bij lichte tapas en salades

Dr Zinzin Riesling (Alkoholvrij)

Het domein Einig-Zenzen is al meer dan 380 jaar op vele manieren toegewijd aan de wijnhandel. Gedurende deze lange tijd heeft Einig-Zenzen een aanzienlijke schat aan ervaring en expertise opgedaan, die ze graag inzetten ten voordele van hun wereldwijde klantenbestand. Met deze ervaring maakten ze ook deze alcoholvrije Riesling.

 

 

 

Bijlage: