HZ 93 bestaat 25 jaar en dat vieren we met een barbecue

Image: 

Beste leden, ouders, supporters en sympathisanten,

We bestaan dit jaar 25 jaar en dan willen we als bestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Hoe kan dat beter dan over een hapje en een drankje even terug te blikken op het afgelopen seizoen en misschien zelfs al wat plannen te maken voor het volgend?

Daarom organiseren we een barbecue, een toernooi waarin enkele oud-leden het tegen elkaar opnemen en het optreden van Checkpoint Charly op zaterdag 5 mei vanaf 17u00. Het bakken begint rond 18u30, het optreden zal starten rond 21u en daarna verwent DJ Stekke ons met een heuglijk feest voor het 25-jarige bestaan.

De barbecue zal doorgaan in de eetzaal van de middelbare school ‘Pitzemburg’ (Bruul 129, Mechelen). Als de weergoden het toelaten, verhuizen we uiteraard met z’n allen naar buiten! We proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar we hebben geen volledige ledenlijst meer, dus als je nog iemand tegenkomt die niet is uitgenodigd is, aarzel niet en stuur deze mail door.
Ze zijn allemaal welkom!

Om het allemaal wat overzichtelijk te houden, kan je kiezen uit de volgende menu’s:

Menu ‘Meatje’ : 10€
groenten, brood, sauzen, 1 stuk vlees en 1 consumptie

Menu ‘Karton’ : 18€
groenten, brood, sauzen, 2 stukken vlees en 3 consumpties

Menu ‘Beton’ : 21€
groenten, brood, sauzen, 4 stukken vlees en 3 consumpties

Menu ‘Van Gorp’ : 18€
groenten, brood, sauzen, 2 stukken vegetarisch en 3 consumpties

De dag zelf zullen er drankkaarten van € 5 en € 12 te koop zijn.

Om zeker te zijn dat iedereen voldoende te eten heeft en we ook niet met te veel overschot zitten, vragen wij jullie in te schrijven VOOR 27 april 2018. Dit doe je door het te betalen bedrag (voor de menu’s) te storten op het rekeningnummer BE47 0682 2234 8780 met als mededeling: BBQ - naam lid - menu’s die je reserveert. Bv.: BBQ - Jan Vandenborre - 2x Beton + 2x Meatje. Stortingen kunnen niet terugbetaald worden.

PARKING: Met de wagen kan je niet parkeren op de speelplaats en de Parking aan de Zandpoortvest is gesloten. Probeer dus maximaal die sportieve benen al wat te trainen en met de fiets te komen ☺

Tot dan!

Bestuur HZ’93